Reguli videochat

Afla care sunt regulile pentru Videochat

Daca va apucati de videochat pe Jasmin.com, trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:

 1. Nuditatea – chiar si partiala – si continut sexual explicit sunt interzise in Chat-ul Gratuit. Interpretii trebuie sa se asigure ca partile intime ale corpului sunt intotdeauna acoperite cu cel puțin lenjeria intima potrivita. Te rugam sa retii ca acoperirea partilor genitale cu mainile nu este suficient.Modelele sunt de asemenea sfatuite a se retine de la orice fel de activitate cu conotatie sexuala (exemplu sex oral, utilizarea accesoriilor sexuale, masturbare, etc) sau de la mimarea acestora in zona de Chat Gratuit. Atingerea propriilor organe genitale sau ale partenerului, sub orice forma s-ar desfasura acest act (chiar peste lenjeria intima prezenta) este interzisa.Vă rugăm să rețineți că aceste reglementări nu pot fi anulate în schimbul unei surprize sau ceva membri s-ar putea oferi.
 2. Executanții din categoriile Nud, așa cum sugerează și titlul, sunt obligați să îndeplinească cererile clienților cu privire la conținutul nud în timpul unei sesiuni private.
 3. O persoană care apare în fata camerei trebuie să fie înregistrata în contul dat. În cazul în care contul este utilizat de către o persoană neînregistrată, toate conturile care aparțin ID-ul dat vor fi suspendate automat.
 4. Persoane neînregistrate (e) nu trebuie să apară în zona pe camera video, chiar și pentru o perioadă scurtă timp, nici de accident, nici pentru solicitarea deputaților. Vă rugăm să acordati o atenție deosebită să respectati această regulă.

 5. Minor (e) nu trebuie să apară în zona pe camera video în nici un caz. Cei care încalcă această regulă vor avea conturile inchise definitiv și nu se pot înregistra din nou.
 6. Executanților le este interzis de a părăsi zona pe camera video fiind în același timp online și se așteaptă să fie vizibili în toate domeniile de chat. Vă rugăm să rețineți că în cazul conturilor cu mai multe persoane (de exemplu, cuplu, lesbiene, grup, etc.), toate modelele înregistrate ar trebui să fie în fața camerei.
 7. Executanților le este interzis a fi adormiți in timp ce sunt online.
 8. Executanții ar trebui să fie capabili să comunice la un nivel de bază cu oaspeți și membri din întreaga lume. Este nevoie de cunostinte minime de limba engleză pentru a îndeplini această cerință.
 9. Executanții trebuie să urmeze instrucțiunile membrilor la Chat Privat în funcție de lista Disponibilitate și regulile categoriei, atât timp cât aceste instrucțiuni sunt în conformitate cu reglementările site-ului. Vă rugăm să rețineți că a trage de timp pentru timp, fiind inactivă, și a cere bani în timpul Chat-ului gratuit sau privat, sunt strict interzise.
 10. Consumul de alimente sau folosirea unui telefon nu sunt permise în Chat-ului gratuit deoarece aceste acțiuni pot distrage atenția și poate fi enervant pentru vizitatori. Vă rugăm să rețineți, totuși, că activitățile menționate mai sus sunt permise în chat membru.
 11. Executanților le este interzis a fi online, fără un feed direct pe camera video pe orice parte a site-ului.
 12. Executanții nu trebuie să difuzeze videoclipuri pre-înregistrate în loc de un feed pe camera video în direct. Trebuie întotdeauna să aibă un feed pe camera video în direct, în scopul de a fi online. Cei care încalcă această regulă vor avea conturile inchise si le va fi interzis pe site. De asemenea, rețineți că în acest caz, toate câștigurile vor fi deduse din încalcarea regulilor.
 13. Executanților le este interzis de la a da afară, accepta, sau încuraja pe cineva să facă schimb de date personale (nume real, adresa, etc.) sau informații (număr de telefon, adresa de e-mail, Messenger, Yahoo ID, etc.) de contact. Cei care încalcă această regulă vor avea conturile lor suspendate.
 14. Promovarea altor site-uri și servicii este interzisă. Vă rugăm să țineți cont de faptul că suntem strict împotriva oricărui tip de spam (promovarea nedorită de alte site-uri și servicii). Cei care încalcă această regulă vor avea conturile lor suspendate.
 15. Executanții trebuie să comunice cu administratorii site-ului ori de câte ori sunt contactați pe chat Admin. Cei care ignora aceste cereri sau închid fereastra de chat cu un admin vor avea conturile suspendate până se vor întoarce pentru a termina conversația.
 16. Condiții de fundal adecvate și o transmisie adecvată pe camera video sunt esențiale pentru a fi online. Configurarea fundalului și ajustarea centrala a camerei web ar putea fi dificil. În cazul în care aveți probleme, vă rugăm să vizitați pagina noastră de suport discute online.
 17. Urmatoarele sunt continuturi si activitati INTERZISE, ce nu au voie sa apara pe site. Este strict interzisa inclusiv imitarea sau participarea pasiva la aceste activitati. Ele sunt urmatoarele:
  • Interpretarea rolului in Incest (cand participantii pretind a fi rude)
  • Interpretarea rolului de Minor (cand unul dintre participanți pretinde a fi minor)
  • Bestialitate (participare de animale)
  • Violenta (sufocare, provocarea unei rani, etc.)
  • Prezentarea sangelui in orice forma
  • Orice referire la pedofilie
  • Consumul de droguri sau alcool
  • Oferirea sau acceptarea serviciului de escortă
  • Oferind show erotic unui Membru care se pretinde a fi minor
  • Actiunea de a elimina sau consuma materii fecale, precum si simpla referire la aceste actiuni
  • Prezentarea unei arme de orice fel sau echipament relationat
  • Discurs sau afisare de materiale cu caracter ofensator, ura sau discriminare

  Cei care încalcă aceste reguli pot avea conturile lor suspendate sau chiar închise.

 18. Solicitarea pentru bani sau surpriză în schimbul serviciilor suplimentare este strict interzis pe orice parte a site-ului.
 19. Inducerea în eroare a oaspeților în ceea ce privește sexul interpretului, ce apare intr-o categorie necorespunzătoare este interzisă. Cei care încalcă aceste reguli vor avea conturile lor suspendate.
 20. Executanții au voie să meargă online cu un maxim două conturi simultan. Facilitatea noastră “multi-conectare” a fost făcută tocmai pentru a facilita această necesitate bagheta se pot găsi și activa din meniul “Go Online” de mai sus pe butonul verde “Start”, prin marcarea pe caseta și după crearea unui al doilea cont.
 21. Când aveți două sau mai multe Discuții private, în același timp, în timpul perioadei de promovare, numarati în continuare, o singură sesiune chat.

La incalcarea oricarei norme menționate mai sus, Jasmin.com isi rezerva dreptul de a interzice Modelelor continuarea activitatii si/sau de a aplica o deducere din venit. Alte sanctiuni pentru încalcari grave ale normelor pot include suspendarea de la statutul Protejat Jasmin.

Jasmin.com isi rezerva dreptul de a refuza plata integral in urmatoarele cazuri:

 • Folosirea neautorizata a unui cont de Model (folosiea de catre alta persoana decat cea care l-a inregistrat, in special daca utilizatorul neautorizat nu este verificat sau daca a fost restrictionat).
 • Daca se dovedeste ca Modelul s-a inregistrat pe site folosind un act de identitate contrafacut/modificat digital.
 • Utilizarea neautorizata a unui cont de Membru, de exemplu, atunci cand posesorul contului nu a dat permisiunea unei alte persoane de a folosi contul. Pot fi utilizate sanctiuni (cum ar fi retinerea de fonduri, deduceri sau inchiderea conturilor) impotriva oricarei persoane care foloseste astfel de activitate.
 • Daca Modelul/Studioul se dovedeste a fi furnizat materiale inregistrate in locul celor transmise in direct si a incercat sa induca in eroare Vizitatorii/Membrii cu acest gen de practica. Pentru acest tip de comportament, plata aferenta perioadei in cauza si orice alta plata aflata in asteptare, vor fi retinute.

Regulile Categoriei

Categorii Nud

Fata: Doar un singur performer înregistrat de sex feminin poate apărea online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Lesbiene: Doi interpreți înregistrați de sex feminin trebuie să apară împreună online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Femeie matură: Una, în vârstă de 30 de ani, cel puțin interpreta social feminin, poate apărea online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Cuplu: O persoana sex feminin și una de sex masculin, Modele inregistrate, trebuie sa apara impreuna online. Se vor indeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat in functie de setarile “Disponibilitate”.

Grup: Trei sau mai multi înregistrați executanți trebuie să apară împreună online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol private în funcție de setările “Disponibilitate”.

Fetish: Doar un singur performer înregistrat de sex feminin poate apărea online. Feed-ul pe camera video direct si poze trebuie să reflecte caracteristicile categoriei în orice moment (de exemplu ca o dominatoare, de fundal întunecat, piele / hainele latex, accesorii adecvate). Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Băiat: Un heterosexual performer masculin poate apărea online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Gay: Unul sau mai multi executanți de sex masculin homosexuali trebuie să apară împreună online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Transsexual: Unul sau mai mulți executanți transsexuali trebuie să apară împreună online. Se vor îndeplini cererile membrilor în timpul unui spectacol privat în funcție de setările “Disponibilitate”.

Comments

comments