Exista asemanari intre videochat adult si videochat non-adult?

Sigur ca exista. Videochat de acasa este de cele mai multe ori jobul unei femei. Acesta presupune ca persoana respectiva sa stea intr-o camera privata, in fata unei camere de filmatsi sa vorbeasca live, in timp real, cu un client. Clientului respectiv i se va percepe o suma de bani pentru fiecare minut pe care il petrece virtual, alaturi de domnisoara respectiva. Asta e ideea de baza a videochatului.

Pentru a clarifica si mai bine lucrurile trebuie facuta distinctia clara intre  ce este videochat-ul adult  si ce este videochat-ul non-adult. Cu toate ca, la baza, au aceeasi idee, cele doua sunt total diferite.

Ce trebuie sa fac la videochat non-adult?

Domnisoarele care sunt de profesie modele pentru videochat non-adult au urmatoarele indatoriri: intr-o camera privata, se aseaza in fata aparatului de filmat si discuta cu clientii. Temele abordate sunt foarte diverse si depind atat de client cat si de fata din fata camerei. Acestia pot vorbi despre absolut orice doresc, de la starea vremii, la economia mondiala sau probleme legate de viata sociala, de psihologie, sau chiar de cultura generala. Important este faptul ca nu se abordeaza teme cu tente erotice. Fata trebuie sa aiba un aspect impecabil, la fel ca si decorul din spatele ei, astfel incat clientul sa se simta confortabil cu ea si sa isi doreasca sa petreaca cat mai mult timp virtual alaturi de ea.

Ce trebuie sa fac la videochat adult?

In primul rand trebuie cucerit persoana de la capatul celalalt al conversatiei. Se poate discuta deschis cu aceasta, in functie de ce nevoi are. Un model de adult videochat poate fi pentru clientul ei prietena, iubita, amanta, confidenta, orice acesta are nevoie. Temele, si aici pot fi diverse, insa se pot aborda si teme erotice. Clientul poate sa ceara satisfacerea fanteziilor sale sexuale, in mod virtual. Atunci modelul va trebui sa ii indeplineasca dorintele acestuia. Cand vine vorba de dorintele sexuale ale clientilor, imaginatia nu are limite, asa ca totul depinde de model, si de cat de deschisa este acesta la provocari. Prezenta modelului trebuie sa fie impecabila, incitanta chiar, pentru a-i starni interesul clientului.

Care este diferenta intre videochat adult si videochat non-adult?

Diferenta intre cele doua tipuri de videochat consta, in primul rand, in temele abordate. Adica la videochat adult se abordeaza si teme erotice, pe cand la cel non-adult nu. O alta diferenta ar fi faptul ca la adult videochat modelul va aparea la un moment dat in fata camerei nud, pe cand la videochat non-adult acest lucru nu se intampla, de aceea este recomandat persoanelor mai pudice sau mai timide. Si diferenta considerabila dintre cele doua consta si in faptul ca modelele de pe adult videochat sunt platite mai bine/minut fata de cele de pe non-adult videochat. Diferenta din punct de vedere financiar nu este extrem de mare, dar este considerabila. Ca si suma de bani/minut, sunt taxate destul de asemanator, tocmai de aceea multi clienti prefera videochatul de tip adult, tinand cont ca oricum sunt taxati cam la fel ca si in cazul celui non-adult.

Cum arata o zi din viata unui model videochat?

Asta depinde in primul rand de locul din care lucreaza. In acest domeniu se poate lucra de acasa, sau dintr-un studio, depinde doar de firma angajatoare. Un model de videochat isi incepe ziua ca orice alt om, cu un zambet si o cafea. Face absolut ce vrea pana in momentul in care isi intra in rol, sau pana ajunge la studio. Acolo, o data ajunsa in fata camerei, asteapta clientii pe care ii intampina zambind si incepe sa povesteasca cu ei. In functie de categoria de videochat pe care o practica, desigur ca, activitatile ei pot varia in functie de dorinta clientului. Dupa ce isi termina programul poate merge la film sau in club cu prietenii, e strict problema ei, pentru ca videochatul este un job ca oricare altul.

In concluzie, sper ca randurile de mai sus au mai risipit putin din ceata care se asterne peste acest domeniu, si ar fi momentul ca si romanii sa intelgeaga faptul ca videochatul adult sau non-adult este un job ca oricare altul. Fetele care muncesc in acest domeniu au si ele un salar, un impozit de platit la stat, un program de lucru (mai flexibil, ce-i drept), dar nu este nimic ilegal. Videochatul este o meserie frumoasa care ajuta la dezvoltarea personala atat a modelelor cat si a clientilor acestora. Se face un schimb de opinii, se pot purta conversatii interesante, si mai mult, este un job relaxant.

Nimeni nu este obligat sa faca videochat, dar ar trebui macar sa se elucideze o data pentru totdeauna acest mister si sa nu se mai arunce cu noroi in lucruri sau idei pe care nu le intelegem, sau mai bine zis, nici macar nu incercam sa le intelegem.

 

Traim intr-o societate in care din copilarie ne sunt inradacinate adanc in minte anumite stereotipuri sau idei care la un moment dat se dovedesc a fi total opuse realitatii. Exemplul clasic ar fi acela ca femeile nu stiu sa conduca. Fiecare dintre noi a auzit cel putin un barbat spunand asta, macar o data. Desigur ca aceasta idee a fost dovedita a fi total gresita la un moment dat. Exista femei care sunt piloti de curse sau soferi de autocar sau de camion. Daca nici o femeie nu stie sa conduca, atunci ele, fiind femei, cum reusesc sa faca asta la modul profesionist?

Pe aceeasi idee sa format, in mintea romanilor, si perceptia gresita despre videochat. Acest domeniu a patruns pe piata din tara noastra cu stangul. Neinformati, si deloc  open-minded, romanii au inceput sa arunce cu noroi intr-un domeniu despre care nu stiau nimic, si multi nu stiu nici in ziua de astazi. De multe ori, meseria de model videochat a fost asemanata cu asa-numita „cea mai veche meserie din lume”, lucru care este total eronat si departe de adevar.

Comments

comments